Konyaspor Karagümrük - "Karagümrük'te Futbol Terörü Kazanmıştır" - Manisa ... : Hafta maçında konyaspor ile fatih karagümrük kozlarını paylaşıyor.

Konyaspor Karagümrük - "Karagümrük'te Futbol Terörü Kazanmıştır" - Manisa ... : Hafta maçında konyaspor ile fatih karagümrük kozlarını paylaşıyor.. Spor toto süper lig'in 39. Haftasında konyaspor sahasında karagümrük'ü ağırladı. Konyaspor, karagümrük'ü 5 golle geçti. Haftasında sahasında kırmızı siyahlıları konuk edecek. Karagümrük, ligde 3 maç aranın ardından 3 puan.

İttifak holding konyaspor ise sehic, skubic. Borini'nin sağ kanattan kullandığı köşe atışında. Maçın ilerleyen dakikalarında iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince maç fatih karagümrük'ün. Haftasında konyaspor, fatih karagümrük'ü konuk ediyor. Fatih karagümrük karşılaşmaya viviano, hedenstad, fatih kuruçuk, campi, balkovec, biglia, ndao, ndiaye, bertolacci, borini, mevlüt erdinç 11'iyle başladı.

"Karagümrük'te Futbol Terörü Kazanmıştır" - Manisa ...
"Karagümrük'te Futbol Terörü Kazanmıştır" - Manisa ... from manisabbsk.com.tr
Karagümrük'te yeni transfer bertolacci takımını öne geçiren golü atarken, konyaspor'da ise zymer bytyqi takımının. İttifak holding konyaspor ise sehic, skubic. Konyaspor artem kravets (sarı kart cezalısı), marin anicic (oynama izini yok), eray birnican (uyluk gerilmesi), marin anicic (çapraz bağ sakatlığı), deni. Konyaspor fatih karagümrük maçı bein sports ekranlarından canlı olacak yayınlanıyor. Konyaspor'da ise marko jevtovic 84. İç anadolu ekibi süper lig'in 39. Konyaspor, karagümrük'ü 5 golle geçti. Haftasında fatih karagümrük ile karşı karşıya geliyor.

Haftasında konyaspor karagümrük ile karşı karşıya geliyor.

Karagümrük (9.) konyaspor (8.) 2:1. Dakikada farkı bire indiren golü kaydetti. Karagümrük, ligde 3 maç aranın ardından 3 puan. Haftasında konyaspor, fatih karagümrük'ü konuk ediyor. Konyaspor artem kravets (sarı kart cezalısı), marin anicic (oynama izini yok), eray birnican (uyluk gerilmesi), marin anicic (çapraz bağ sakatlığı), deni. Karagümrük'ün konyaspor'a karşı galibiyeti bulunmazken 2 maç berabere 6 maç ise konyaspor bu sezon süper lig'de oynadığı sekiz iç saha maçının sadece birini kaybeden fatih karagümrük (5g. İç anadolu ekibi süper lig'in 39. Konyaspor, karagümrük'ü 5 golle geçti. Haftasında konyaspor karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Spor toto süper lig'in 39. Haftasında konyaspor sahasında karagümrük'ü ağırladı. Haftasında fatih karagümrük, i̇h konyaspor'u ağırladı. Haftasında sahasında kırmızı siyahlıları konuk edecek.

Haftasında deplasmanda fatih karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Dakikada farkı bire indiren golü kaydetti. Haftasında sahasında kırmızı siyahlıları konuk edecek. Ev sahibi ekip, ahmet çalık, cikalleshi 2 bytyqi ve. Spor toto süper lig'in 39.haftasında i̇ttifak holding konyaspor ile fatih karagümrük karşı karşıya geliyor.

Süper Lig: Konyaspor: 1 - Fatih Karagümrük: 1 (İlk yarı)
Süper Lig: Konyaspor: 1 - Fatih Karagümrük: 1 (İlk yarı) from www.beyazgundem.com
Haftasında konyaspor karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Maçın ilerleyen dakikalarında iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince maç fatih karagümrük'ün. Haftasında deplasmanda fatih karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Konyaspor ile karagümrükspor bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Spor toto süper lig'in 39. Haftasında konyaspor ile fatih karagümrük karşı karşıya geldi. Konyaspor, karagümrük'ü 5 golle geçti. Dakikada konuk ekip öne geçti.

Haftasında fatih karagümrük, i̇h konyaspor'u ağırladı.

Haftasında sahasında kırmızı siyahlıları konuk edecek. Haftasında konyaspor ile fatih karagümrük karşı karşıya geldi. Karagümrük'te yeni transfer bertolacci takımını öne geçiren golü atarken, konyaspor'da ise zymer bytyqi takımının. Ev sahibi ekip, ahmet çalık, cikalleshi 2 bytyqi ve. Karagümrük (9.) konyaspor (8.) 2:1. Karşılaşma konyaspor'un ev sahipliğinde konya büyükşehir belediye stadyumu'nda. Dakikada farkı bire indiren golü kaydetti. Haftasında konyaspor karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Haftasında konyaspor, fatih karagümrük'ü konuk ediyor. Karagümrük, ligde 3 maç aranın ardından 3 puan. Konyaspor artem kravets (sarı kart cezalısı), marin anicic (oynama izini yok), eray birnican (uyluk gerilmesi), marin anicic (çapraz bağ sakatlığı), deni. Hafta maçında konyaspor ile fatih karagümrük kozlarını paylaşıyor. Konyaspor, karagümrük'ü 5 golle geçti.

Hafta maçında konyaspor ile fatih karagümrük kozlarını paylaşıyor. Konyaspor, karagümrük'ü 5 golle geçti. Haftasında konyaspor, fatih karagümrük'ü konuk ediyor. Karagümrük (9.) konyaspor (8.) 2:1. Spor toto süper lig'in 39.haftasında i̇ttifak holding konyaspor ile fatih karagümrük karşı karşıya geliyor.

Konyaspor: 5 - Karagümrük: 1 (Maç sonucu)
Konyaspor: 5 - Karagümrük: 1 (Maç sonucu) from d.pusulahaber.com.tr
Dakikada farkı bire indiren golü kaydetti. Ev sahibi ekip, ahmet çalık, cikalleshi 2 bytyqi ve. Konyaspor ile karagümrükspor bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. İttifak holding konyaspor ise sehic, skubic. Konyaspor artem kravets (sarı kart cezalısı), marin anicic (oynama izini yok), eray birnican (uyluk gerilmesi), marin anicic (çapraz bağ sakatlığı), deni. Konyaspor'da ise marko jevtovic 84. Maçın ilerleyen dakikalarında iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince maç fatih karagümrük'ün. Haftasında konyaspor, fatih karagümrük'ü konuk ediyor.

Karagümrük'te yeni transfer bertolacci takımını öne geçiren golü atarken, konyaspor'da ise zymer bytyqi takımının.

Konyaspor ile karagümrükspor bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Borini'nin sağ kanattan kullandığı köşe atışında. Karagümrük, ligde 3 maç aranın ardından 3 puan. Karagümrük (9.) konyaspor (8.) 2:1. Haftasında konyaspor karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Haftasında fatih karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Haftasında konyaspor, fatih karagümrük'ü konuk ediyor. Haftasında konyaspor ile fatih karagümrük karşı karşıya geldi. Haftasında sahasında kırmızı siyahlıları konuk edecek. Karşılaşma konyaspor'un ev sahipliğinde konya büyükşehir belediye stadyumu'nda. Dakikada farkı bire indiren golü kaydetti. Spor toto süper lig'in 39.haftasında i̇ttifak holding konyaspor ile fatih karagümrük karşı karşıya geliyor. Kritik mücadele de fatih karagümrük ile konyaspor maçı 10 ocak pazar günü saat 13:30'da başlayacak olan maçı hakemi serkat tokat yönetecek.

Karagümrük'ün konyaspor'a karşı galibiyeti bulunmazken 2 maç berabere 6 maç ise konyaspor bu sezon süper lig'de oynadığı sekiz iç saha maçının sadece birini kaybeden fatih karagümrük (5g konyaspor, karagümrük. Karşılaşma konyaspor'un ev sahipliğinde konya büyükşehir belediye stadyumu'nda.

Posting Komentar

0 Komentar